طرز تهیه ماهی لا پلو خوشمزه و مخصوص به روش سنتی جنوبی چگونه زندگی ما را در 2023 تغییر داد > 자유게시판

본문 바로가기

자유게시판

고객상담전화닫기

대표번호 : 1566-1167
검정고시 : 031-855-2700
수능문의 : 070-5038-4279

온라인 상담신청닫기

시간표
나 이
거주 지역
상담아이템
이 름
연락처
과목별점수
국어수학영어사회과학한국사도덕
상담내용

가입정보는 상담 목적 외에 사용되지 않습니다.

طرز تهیه ماهی لا پلو خوشمزه و مخصوص به روش سنتی جنوبی چگونه زندگی ما ر…

페이지 정보

작성자 Shawn 댓글 0건 조회 12회 작성일 23-09-23 20:08

본문


از انواع دیگر خورشهای محلی شمالی، خورش شش انداز است که هیچ گوشتی در تهیه آن استفاده نمیشود و باب طبع افرادی است که رژیم گیاهخواری دارند. خورش شش انداز به دلیل طبع گرمی که دارد، اغلب در روزهای سرد زمستان یا در ایام خاص مانند عید نوروز تهیه میشود. این یک غذای شمالی با اصالت گیلانی است که با سیر محلی تهیه میشود و بسیار خوشطعم است. شوید قرمه، از خورشهای محلی شمالی است که به خاطر محبوبیت آن در دیگر شهرهای ایران نیز طبخ میشود. البته این غذا در زنجان، قزوین، شیراز یا دیگر شهرهای ایران نیز طبخ میشود، اما دستور پخت متفاوتی نسبت به یکدیگر دارند. غذای اسفناج مرجی، به عنوان نوعی خوراک مازندرانی شناخته میشود که به خصوص به افرادی که رژیم گیاهخواری دارند یا گیاهخوار هستند، توصیه میشود. این غذا را می توان به عنوان میان وعده و عصرانه یا همراه با نان به عنوان وعده اصلی استفاده کرد. مصرف سالاد مرغ باعث افزایش سطح پروتئین در بدن و حفظ سلامت بافت های بدن، حاوی ویتامینهای مختلفی از جمله ویتامین C، B6 و K، افزایش انرژی بدن، پایین آوردن کلسترول خون، حفظ سلامت استخوانها به دلیل حاوی مقدار قابل توجهی فسفر و کلسیم، کمک به سیستم ایمنی بدن به دلیل حضور ویتامین C و مقابله با عوارض پیری به دلیل وجود آنتیاکسیدانهای قوی میشود.


گاهی برای متعادل کردن ترشی خورش آلو مسما، از آبغوره استفاده میکنند تا مزه ملس خود را حفظ کند و بیش از حد ترش نباشد. هر چه ماست ترش تر باشد آش خوشمزه تر می گردد. 1. برای درست کردن آش ماست شیرازی ابتدا لپه را پاک کرده و در کاسه ای از آب می ریزیم و به مدت ۵ ساعت اجازه می دهیم تا لپه خیس بخورد و ۲ الی ۳ بار آب کاسه را تعویض می کنیم تا نفخ لپه ها از بین برود. در ادامه خلال پرتقال را درون آب جوش می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا جوش بخورد. در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی داغ شود. حالا آش را به خوبی مخلوط می کنیم سپس یک سوم از آش را داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و به خوبی می کوبیم تا کاملا پوره شود. حالا با خمیر نازک رول درست می کنیم. حالا پیاز را به صورت ریز رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز درون یک کاسه مناسب می ریزیم.


این غذا اگر مطابق با دستور پخت مخصوص به خودش طبخ شود، مزه سیر آن غالب نخواهد بود. لوبیا سبز را در حدی تفت می دهیم که کمی سرخ شود، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه تفت دادن تابه را کنار می گذاریم. مواد تشکیل دهنده آش بشته واش عبارتاند از: عدس، اسفناج، پیاز، سیر، زیرهسبز و ادویههای نظیر فلفل، زردچوبه و نمک. از دیگر مواد تشکیل دهنده خورش سیرابیج، تخممرغ است که در کنار برگ سیر، به عنوان غذایی مقوی و سرشار از مواد معدنی شناخته میشود. این غذای محلی شمالی، به عنوان یکی از خوشمزهترین غذاهای محلی شناخته میشود. مرغ ناردونی، به عنوان یکی از غذاهای رسمی مازندران شناخته میشود و آن را اغلب در مراسمهای خاص مانند عروسی، شب یلدا، مهمانیهای عید، پاگشا و … کتلت شیرازی که با نام شامی شیرازی هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است. از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شمالی، شاملی بابلی است که البته با دستورها و مواد مختلفی در دیگر شهرهای ایران تهیه میشود. ازاینرو، میتوان انواع غذاهای خوشمزه و خوشعطر را در کنار مردم مهماننواز و خونگرم در شهرهای مختلف شمال تجربه کرد. البته در نبود گوجه سبز تازه، میتوان از گوجه سبز یخزده یا آلو خشک نیز استفاده کرد.


به طور کلی، مواد اولیه این غذا شامل: گوشت خورشی، لوبیا قرمز، شوید خردشده، جعفری، گوجهسبز تازه یا آلوی ترش خشک و ادویه (نمک، زردچوبه و فلفل) است. سبزی معطری که در طبخ خورش مرغ ترش به کار میرود، سبزی معطر «دلال» است که طعم خاص و فوقالعادهای به غذا میبخشد. یکی از دلایلی که باعث شده است تا مزه این نوع کباب از دیگر کبابها کمی متفاوت باشد، سبزی معطر موجود در آن است. آش آلو یکی از آن غذاهایی است که نسبتاً ترش مزه بوده و علت آن نیز استفاده از آلو در این آش است. از غذاهای محلی شمال ایران که اصالتی گیلانی دارد، کباب ترش است که مانند دیگر غذاهای شمالی مزهای ترش دارد. این غذا اندکی شبیه به سیرابیج شمالی است، به طوری که گاهی اوقات در تهیه آن از گیجاواش نیز استفاده میشود. گیجاواش را به همراه کته شمالی در کنار ماهی دودی، زیتون پرورده، سالاد یا ماست میتوان سرو کرد. این خورش، از انواع غذاهایی است که هم میتوان در مجالس و هم در دورهمیهای خودمانی درست کرد. این غذا را میتوان همراه کته شمالی و دورچینهایی مانند زیتون پرورده، ترشی نازخاتون یا ماست سرو کرد.


این غذا را میتوان با کته شمالی دودی، زیتون پرونده و نارنج برای چاشنی بیشتر آن سرو کرد. کدوبره، نوعی خوراک خوشمزه شمالی است که اصالتی مازندرانی دارد. از مواد اصلی که در تهیه این غذا استفاده میشود، اشپل (خاویار)، روده ماهی سفید و برگ سیر است. یکی از سبزیهای معمول و پرخاصیت که در تهیه غذاهای محلی شمالی بسیار استفاده میشود، اسفناج است. در ادامه، ما را در سفرزون همراهی کنید تا با تعدادی از معروفترین غذاهای محلی شمالی آشنا شوید. همانطور که از اسم این استیک پیداست قرار است با یک استیک متعادل روبرو شویم یعنی نه کاملا پخته و نه خیلی خام. سالاد مرغ با روغن زیتون و سبزیجات: در این نوع سالاد، مرغ پخته شده با سبزیجاتی مانند ریحان، شوید، نعنا و سبزیجات تازه ترکیب میشود و سس آن با روغن زیتون، آبلیمو و سیر تهیه میشود. در مازندران اغلب غذاها به صورت ترش و ملس پخته میشوند. نوع خاصی از سبزی که اغلب در شمال ایران رشد میکنند و در تهیه کباب ترش استفاده میشود، سبزی «چوچاق» نام دارد. اینکه چرا به اسم خوانده میشود، به این خاطر است که در طبخ این غذای خوشمزه از برگ سیر استفاده میشود که خواص زیادی هم دارد.


آش بشته واش را آش اسفناج نیز مینامند، به این خاطر که در تهیه آن از اسفناج استفاده میشود. به این خاطر که در تهیه آن از گوشت یا مرغ استفاده نمیشود. اگر دوست داشتید از کنجد، مغز آفتاب گردان، جوپرک یا سیاه دانه برای تزیین روی نان استفاده کنید قبل از گذاشتن قالب داخل فر روی نان کمی آب یا شیر اسپری کنید بعد کنجد یا مغز رو روی نان بپاشید، یا میتونید 1 عدد زرده تخم مرغ رو با چهار پنج قطره شیر یا آب مخلوط کنید و با برس روی نان بکشید بعد کنجد یا مغز رو بپاشید. به عنوان مثال، در غرب گیلان، دیبیجا را با برگ سیر و دانه انار تهیه میکنند، در حالی که در شرق گیلان، اشپل را با نمک و فلفل سیاه تفت داده و به آن آب نارنج اضافه میکنند. به دلیل استفاده از دانه انار، رب انار و آب انار فصل پاییز را برای تهیه این غذا انتخاب میکنند تا از انار تازه استفاده کنند. خورش کئی انار، با موادی همچون کدو حلوایی، لوبیاچیتی، عدس، سیر، پیاز، دانههای انار، گردو و ادویههایی مانند نمکو زردچوبه تهیه میشود. برای تهیه ادویه مخصوص همبرگر با استفاده از ادویههایی که در بالا ذکر شد، ابتدا باید همه این مواد را با یک آسیاب خوب مخلوط کنید.


مواد تشکیل دهنده این خورش عبارتاند از: برنج، تخممرغ، آب نارنج یا آبغوره، سیر و ادویههایی مانند نمک، فلفل و زردچوبه. برای تهیه این غذا، از بادمجان کبابی، تخممرغ، گوجه و سیر فراوان استفاده میشود. علاوه بر گردو میتوانید از پسته، بادام یا دانههای دیگر نیز در مواد میانی استفاده نمایید. امروز در پارسی دی طرز تهیه اسپرینگ رول با چند نوع مواد میانی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید. خورش شش انداز، جزو غذاهایی است که با رب انار درست میشود و ظاهری شبیه به فسنجان دارد. این غذا، ظاهری شبیه به قرمهسبزی دارد، با این تفاوت که به جای لیمو عمانی از گوجه سبز تازه استفاده میشود. معمولا برگرهای گیاهی با سویا و سبزیجات تهیه میشوند. کوفتههای یزدی در اندازههای متوسط تهیه میشوند تا کاملاً مغزپخت باشند. کله گیپا یکی از پیش غذاهای سنتی یزدی است که از سیرابی تهیه میشود بنابراین اگر سیرابی با مزاج شما همخوانی ندارد احتمالاً این غذا آنچنان باب میل شما نباشد. غذاهای رشت ، خطر راه افتادن آب از لب و لوچه، شکموها با احتیاط وارد شوند! از دیگر غذاهای محلی شمالی، واویشکا است که اغلب در رشت و صومعهسرا طبخ میشود.


یکی دیگر از غذاهای معروف و خوشمزه شمال کشور، کال کباب است که با مواد سادهای همچون رب انار، سیر و بادمجان تهیه میشود. از دیگر موادی که در تهیه این غذای خوشمزه شمالی به کار میرود: گوشت فیله بره، مغز گردو، رب انار، آب نارنج، پیاز، زعفران دمکرده، ادویه (نمک و فلفل) و کره. سپس مواد ماهی شکم پر که شامل گردو آسیابکرده، سبزی معطر، سیر، دانههای انار، رب انار، نمک، فلفل و گلپر پر میکنند و لبههای شکم ماهی را میدوزند. در بعضی از دستور پختهای این غذا، از رب انار و لوبیا سفید نیز استفاده میکنند. در ضمن پس از افزودن پودر قند، دیگر نمیتوانید آرد را گرم کنید.- برای سرو راحتتر، میتوانید از قالب سیلیکونی با طرح دلخواه استفاده کنید. طرز تهیه آلبالو پلو با قلقلی مرغ آلبالو پلو یک غذای بسیار خوشمزه است که طعم ترش و شیرین آلبالو در کنار برنج طعم فوق العاده ای ایجاد می کند. سیرقلیه نیز مانند دیگر غذاهای شمالی، طعم ترشی دارد که این طعم ترش از آب نارنج یا آبغوره گرفته میشود. از انواع گوشت که در تهیه خورش سیرقلیه استفاده میشود، شامل: مرغ، اردک، غاز یا قرقاول است. سیرقلیه را معمولا در فصل پاییز و زمستان که فصل سیر تازه است، درست میکنند.


این آش، از انواع آشهای مازنی خوشمزه است که به خصوص خوردن آن در انیمه الهه آشپزی فصل 2 قسمت 6 زمستان بسیار پیشنهاد میشود. خورش ریواس با گوشتریواس از جمله سبزیهای کوهی مخصوص فصل بهار است که به صورت طبیعی و دیمی… امروز قصد داریم شما را با غذایی بسیار خوشمزه از کشوری عربی در خلیج فارس آشنا کنیم. برای درست کردن این دسر عربی با ژلاتین باید ابتدا پودر کارامل را با دو لیوان شیر مخلوط کنید. طرز تهیه حلوای شعریه حلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی و عربی است. طرز تهیه این حلوا بسیار ساده است و شما میتوانید آن را بهراحتی برای سفره افطار خود آماده کنید. این غذا را میتوانید همراه نان یا برنج سرو کنید. لایه آخر باید برنج باشد. در طرز تهیه این آش باید فوت و فن ها را کاملا رعایت کنید تا دوغ آشتان در نهایت بریده نشود. برای تهیه نان ریحان خوشمزه در ابتدای کار ریحان را شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. این کوفته خوشمزه را می توانیم به صورت آبدار یا کم آب درست کنیم.


وقتی آب آن کشیده شد و با کمی زعفران دم کرده می گذاریم تا آرام آرام با شعله خیلی کم دم بکشد وکته آماده شود. در ادامه مقداری پنیر پیتزا روی نان ها ریخته و با چند اسلایس قارچ و برگ ریحان تزیین می کنیم. در ادامه چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و آنرا روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید و سیب زمینی ها به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش بمانند تا آبپز شوند. سپس آنها را آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید. نکته اصلی این است که دنباله را دنبال کنید. ویژگی مشترک تمامی شامیهایی که درست میشود، وجود گوشت است، اما ممکن است در برخی از مواد اولیه با هم متفاوت باشند. همه مواد را کاملاً با هم ورز بدهید تا شکل خمیری بگیرند. شما می توانید این محصول را نسبت به سلیقه خودتان از نظر طعم و مزه تهیه فرمایید و مورد مصرف قرار بدهید. مرغ ها را داخل ظرف مورد نظر قرار داده و سس تهیه شده را روی مرغ ها بریزید و مرغ ها را با سس خوب ماساژ دهید سپس روی ظرف را بپوشانید و برای حداقل ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود بهتر است از شب قبل تهیه کنید تا خوب مزه ها به خورد مرغ برود.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

검정고시 전문학원 청운학원에서 함께 하고 싶으신가요?상담 신청하기

검정고시 전문학원 청운학원에서
함께 하고 싶으신가요?
상담 신청하기

그누보드5
경기도 의정부시 시민로118 (의정부동, 은덕빌딩5층) 학원설립운영등록번호 : 1316 학원명 : 청운패스학원
전국대표번호 : 1566-1167 | 상담전화 : 031)855-2700 | 사업자등록번호 : 856-93-00900 | 개인정보보호관리책임자 : 이지연
교습비: 초등179 검정131 보습170

송파점
서울 송파구 가락로 114(석촌동 296-2 신우빌딩 4층) | 학원설립운영등록번호 :7627 | 사업자등록번호 ; 218-94-21721
대표 : 이영욱 | 학원명 : 청운검정고시수능학원 | 대표번호 : 02-424-6200 상담전화 : 02-419-7100
보통교과/입시·검정/종합112   보통교과/입시·검정/단과120   보습·논술/단과(초등부)192   보습·논술/단과(중등부)204   보습·논술/단과(고등부)228

Copyright © www.cwpass.co.kr.
All rights reserved.